Spis treści:

Masz pytania lub wolisz zamówić  telefonicznie? Zadzwoń:

(85) 651-33-75

pon. - pt. od 7:30 do 15:30

BOK@awa24.pl

Wyróżnienia, nagrody i opinie

Najwyższa jakość obsługi jest naszym najważniejszym priorytetem, który przyświeca nam w realizacji codziennych obowiązków. Dokładam osobistych starań, aby zakupy w Awa24.pl były dla każdego klienta przyjemnością.To dlatego nasze starania są doceniane przez Klientów oraz nagradzane w niezależnych rankingach zaufania.

 

~Andrzej Ogonowski, właściciel sklepu internetowego Awa24.pl

 

Wyróżnienia i nagrody

Awa24.pl laureat rankingu zaufane opinie Ceneo.pl 2011

Awa24.pl laureatem w kategorii "Elektronika użytkowa" w rankingu Zaufane Opinie Polityki i Ceneo.pl 2011 - 13.10.2011

Laureat w rankingu Zaufane Opinie Ceneo.pl 2010

Awa24.pl wyróżnione w kategorii "Wschodzące Gwiazdy Zaufania i Bezpieczeństwa" w rankingu Zaufane Opinie Ceneo.pl 2010 - 16.10.2011

Laur Klienta Opineo 2010/2011

Awa24.pl laureatem w III niezależnym rankingu sklepów internetowych Rzeczpospolitej i Opineo.pl - 20.04.2011

Awa24.pl laureatem w II niezależnym rankingu sklepów internetowych Rzeczpospolitej i Opineo.pl - 08.11.2010

Najnowsze opinie Klientów Awa24.pl

 

Sklep z należytą starannością wykonał zadanie. W ekspresowym tempie przygotował i wysłał zamówiony towar. Oceniam sklep na SUPER.

Ocena:

Pięć gwiazdek dla Awa24.pl

 

Maria - 11.11.2014 - opinia pochodzi z Ceneo.pl

 

 

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Towar dostarczony w ciągu 12 godzin.

Ocena:

Pięć gwiazdek dla Awa24.pl

 

Piotr - 05.11.2014 - opinia pochodzi z Ceneo.pl

 

 

Towar dostępny od ręki, rzetelne informacje na stronie.

Ocena:

Pięć gwiazdek dla Awa24.pl

 

Marta - 02.11.2014 - opinia pochodzi z Opineo.pl

 

 

Świetna obsługa. Panie na infolinii bardzo pomocne. Gorąco polecam!

Ocena:

Pięć gwiazdek dla Awa24.pl

 

Marek - 02.11.2014 - opinia pochodzi z Opineo.pl

 

 

Bardzo szybko, towar dobrze zapakowany, bez zarzutów.

Ocena:

Pięć gwiazdek dla Awa24.pl

 

Kondziu - 31.10.2014 - opinia pochodzi z Opineo.pl

 

 

Szybka wysyłka, dobra obsługa, jestem zadowolona i polecam.

Ocena:

Pięć gwiazdek dla Awa24.pl

 

Violeta- 31.10.2014 - opinia pochodzi z Opineo.pl

 

 

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Bardzo miła i profesjonalna obsługa.

Ocena:

Pięć gwiazdek dla Awa24.pl

 

23.10.2014 - opinia pochodzi z Ceneo.pl

 

 

Szybkość reakcji i sposób komunikacji sklepu z klientem zrobiły na mnie spore wrażenie :-). POLECAM

Ocena:

Pięć gwiazdek dla Awa24.pl

 

Stefan - 22.10.2014 - opinia pochodzi z Ceneo.pl

 

 

Wszystko sprawnie i bezproblemowo. Monitorowanie przesyłki na bieżąco. Gofrownica działa jak należy. Polecam wszystkim.

Ocena:

Pięć gwiazdek dla Awa24.pl

 

Jerzy - 14.10.2014 - opinia pochodzi z Ceneo.pl

 

 

Bardzo szybka i sprawna transakcja. Gorąco polecam sklep :)

Ocena:

Pięć gwiazdek dla Awa24.pl

 

Arek - 13.10.2014 - opinia pochodzi z Opineo.pl

 

 

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.

Ocena:

Pięć gwiazdek dla Awa24.pl

 

Arek - 13.10.2014 - opinia pochodzi z Ceneo.pl

 

 

Szybkość i profesjonalizm, szacunek do klienta. Polecam.

Ocena:

Pięć gwiazdek dla Awa24.pl

 

Wanda - 06.10.2014 - opinia pochodzi z Opineo.pl

 

 

Szybka realizacja zamówienia. Dobry kontakt ze sklepem.

Ocena:

Pięć gwiazdek dla Awa24.pl

 

Wojtek - 05.10.2014 - opinia pochodzi z Opineo.pl

 

 

Bardzo dobra obsługa, błyskawiczna dostawa zamówionego towaru.

Ocena:

Pięć gwiazdek dla Awa24.pl

 

Majka - 04.10.2014 - opinia pochodzi z Opineo.pl

 

 

Rewelacyjnie! Polecam! Miły i bardzo dobry kontakt z klientem, towar szybko wysłany, ładnie i bezpiecznie zapakowany, myślę, że to nie pierwsza i ostatnia rzecz, jaką kupiłem w sklepie AWA24.pl. Jeszcze raz polecam!

Ocena:

Pięć gwiazdek dla Awa24.pl

 

Rafał - 19.09.2014 - opinia pochodzi z Ceneo.pl

 

 

Transakcja przebiegła bezproblemowo. Bardzo dobra oferta. Serdecznie polecam!

Ocena:

Pięć gwiazdek dla Awa24.pl

 

Maciej - 14.09.2014 - opinia pochodzi z Opineo.pl

 

 

Bardzo profesjonalna obsługa, pełna informacja, błyskawiczna wysyłka. Tak należy handlować!

Ocena:

Pięć gwiazdek dla Awa24.pl

 

Jerzy - 14.09.2014 - opinia pochodzi z Opineo.pl

 

 

Jestem bardzo zadowolony z zakupu, bardzo szybka wysyłka, towar zgodny z zamówieniem.

Ocena:

Pięć gwiazdek dla Awa24.pl

 

Josi - 13.09.2014 - opinia pochodzi z Opineo.pl

 

 

Kupiłam odkurzacz i jestem bardzo zadowolona i z produktu i z jakości obsługi. Dostarczenie produktu wręcz błyskawiczne, dobrze zapakowany, w doskonałym stanie. Polecam sklep awa24.pl !

Ocena:

Pięć gwiazdek dla Awa24.pl

 

12.09.2014 - opinia pochodzi z Ceneo.pl

 

 

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Malo tego,,,, pan który dostarczyl przesylke - osobiście prosil o rozpakowanie i sprawdzenie czy przesylka jest cala- to szok. Zamawialem już rozne przesylki z roznych firm a panowie byli opryskliwi i żaden nie miał czasu bo inni klienci czekaja. polecam z całego serca firma wyśmienicie wspolpracuje z kurierem i zamawiającym.

Ocena:

Pięć gwiazdek dla Awa24.pl

 

Krzysztof - 08.09.2014 - opinia pochodzi z Ceneo.pl

 

 

Przesyłka doszła bardzo szybko. Jestem zadowolona.

Ocena:

Pięć gwiazdek dla Awa24.pl

 

Ania - 06.09.2014 - opinia pochodzi z Opineo.pl

 

 

 
Transakcja bez problemów, dobry kontakt ze sklepem.

Ocena:

Pięć gwiazdek dla Awa24.pl

 

Renata - 04.09.2014 - opinia pochodzi z Opineo.pl

 

 

Sklep, całość transakcji internetowej przeprowadził wzorowo. Przedmiot w 100% zgodny z opisem, super szybka wysyłka. Serdecznie POLECAM!

Ocena:

Pięć gwiazdek dla Awa24.pl

 

Piotr - 04.09.2014 - opinia pochodzi z Opineo.pl

 

 

W telegraficznym skrócie - zamówiony odkurzacz zgodny z opisem, przesyłka ekspresowa, atrakcyjna cena odkurzacza. Całość transakcji wzorowa. Polecam.

Ocena:

Pięć gwiazdek dla Awa24.pl

 

Piotr - 02.09.2014 - opinia pochodzi z Ceneo.pl

 

 

Jestem bardzo mile zaskoczony formą obsługi klienta jak i szybkością dostawy przesyłki.

Ocena:

Pięć gwiazdek dla Awa24.pl

 

Kazimierz - 29.08.2014 - opinia pochodzi z Opineo.pl

 

 

Wszystko przebiegało prawidłowo, jak w zegarku. Jestem zadowolona.

Ocena:

Pięć gwiazdek dla Awa24.pl

 

Ewa - 19.08.2014 - opinia pochodzi z Opineo.pl

 

 

Super podejście do klienta i stały monitoring paczki.

Ocena:

Pięć gwiazdek dla Awa24.pl

 

Miszał - 12.08.2014 - opinia pochodzi z Opineo.pl

 

 

 

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam, super szybka dostawa, świetny kontakt.

Ocena:

Pięć gwiazdek dla Awa24.pl

 

Jolanta - 0.08.2014 - opinia pochodzi z Ceneo.pl

 

 

Sklep jest bardzo dobrze zorganizowany i szybko odpowiada na zamówienia produktów, tak więc bardzo polecam.

Ocena:

Pięć gwiazdek dla Awa24.pl

 

Kacper - 30.07.2014 - opinia pochodzi z Opineo.pl

 

 

 
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Towar przyjechał błyskawicznie, bardzo miły kontakt, cały czas informują klienta o statusie zamówienia.

Ocena:

Pięć gwiazdek dla Awa24.pl

 

Bartek - 31.07.2014 - opinia pochodzi z Ceneo.pl

 

 

Bardzo szybka transakcja oraz wysyłka towaru. Mega pozytyw.

Ocena:

Pięć gwiazdek dla Awa24.pl

 

Bartek - 17.07.2014 - opinia pochodzi z Opineo.pl

Masz pytania lub wolisz zamówić  telefonicznie? Zadzwoń:

(85) 651-33-75

pon. - pt. od 7:30 do 15:30

BOK@awa24.pl

Dlaczego powinieneś nam zaufać i złożyć zamówienie w Awa24.pl?

  • Jesteśmy solidni - na rynku działamy już od 20 lat!

  • Zamówienia wysyłamy w ekspresowym tempie

  • Gwarantujemy oryginalność i dostępność produktów

  • Połączenie ze sklepem jest szyfrowane, a Twoje dane są bezpieczne

  • Przesyłki pakujemy porządnie - dzięki temu są bezpieczne w "podróży"

  • Każdy produkt możesz zwrócić w 14 dni od zakupu. Bez pytań. Bez problemów.

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij